Bijna weg

Nog vier dagen en dan vertrek ik naar Nepal. Ik heb mijn inentingen, mijn medicijnen, geen mobiel en het visum laat op zich wachten. Ik ben er dus helemaal klaar voor.

Inmiddels weet ik waar ik terecht ga komen: in Panchkhal, Kavre bij de Golden Future school, drie uur rijden van Kathmandu vandaan. Het is wel een grotere school dan ik verwacht had, er zitten namelijk 900 kinderen op.

Eerst heb ik nog een paar oriëntatiedagen in Dhapasi, waar ik bij een gastzin verblijf. Tijdens de oriëntatie leren ze ons over de do's en don'ts in Nepal en wat taal en cultuur. Er gaat ook een goede combinatie van mediteren en raften plaatsvinden om in een week met alle kanten van Nepal kennis te maken. Je zou bijna denken dat ik op vakantie ga:)

Oh ja; het tijdsverschil tussen Nederland en Nepal is +4,45 uur, dus er zal wel een lekkere jetlag voor mij in het verschiet liggen.

Dianne

Heb de update ontvangen. Mooi begin.
Dianne

Jannine

Zo spannend hoor, ik wou dat ik mee kon. Geweldig!
We gaan je volgen.

Marjan

Hi Susanne, ik wil een hele goede reis wensen en ik vind het leuk om jouw ervaringen te delen! Pas goed op jezelf en ga ervan genieten,
liefs,
Marjan

Aart

Lieve Suzanne,

Je voorbereiding is prima verlopen, alleen gedoe met je visum. Morgen nog even een rustig dagje en dan vlieg je maandagmorgen een mooie tijd tegemoet.
Suus ik heb alle vertrouwen in je!!

Liefs Aart

Mirjam

Hey Suzanne, ik wens je een hele goede reis en daarna een hele goede tijd. Ik ben benieuwd! Liefs, Mirjam

oma Mieke

Suzanne lief
geweldig wat een indrukken doe je op,en dat
je geniet van alles wat op je weg komt..
Gefeliciteerd met papa,s verjaardag.Ik volg je vol spanning.knuffel,
trotse oma Mieke'.

Constance, Theo, Loes en Teun

Hi Suzanne,
Gisteren van je moeder je blog-site gekregen! waauw wat fantastisch allemaal al wat je mee maakt! Geniet er van! Wij missen je hier nu al! Kunnen niet meer weg, want Loes en Teun willen hun eigen oppas, dus...of je niet te lang wil wegblijven is het vriendelijke verzoek van meneer en mevrouw... :-)
Succes met alles en we volgen je graag via je site!

Liefs, Cont, Theo, Loes en Teun