Panchkhal Valley
Lief geitje,
De mensen hebben een mooie herinnering aan jou! Kan niet anders dan prima geit zijn. Mmm, klinkt niet helemaal goed.
Ben ik nu mama-geit?
lieve suzanne,
zojuist je brief gelezen.wat mooi dat je de geitjes geboren hebt zien worden. Geweldig
dat er een jouw naam heeft .Als het even niet zo lekker gaat ga je het geitje knuffelen.En je doet het toch allemaal maar.Ik ben trots op je en volg je vol belangstelling. liefs knuffel oma mieke
Super leuk !! (Elsie: je kan goed schrijven:0)
en natuurlijk GEFELCITEERD Suus met je 19 jaar haha officeel 12 uur geweest voor jou (:
kusss Elsie en Myrthe
wat maak je toch veel mee!
je had gelijk, de zilveren schaats ziet er inderdaad prachtig uit in de winter ;)
wat speciaal dat je die geboorte hebt mee gemaakt en vooral dat er 1 naar jou is vernoemd.
jij (ik ;)) bent al op 1/5de!
dat wordt vast een speciale verjaardag morgen!
verjaardagskus,
Maarten
Ha Suzanne. Gisteren je blog link van Aart gekregen. Heel fijn want dan kan ik je 'volgen' zeg maar! Natuurlijk van de heel hartelijke felicitaarten. Hebben ze gebruiken daar omtrent verjaardagen? 19 man... Goh, wat een leeftijd. Zo te lezen ( je hebt een fijne schrijfstijl) vermaak je je opperbest. Indrukken te over en teveel om op te noemen. Hier is het deze week 's nachts -10 en vandaag sneeuwt het. Nog een hele leuke dag Suz en ik lees graag je vervolgverhalen.
Aad
Hoi Suzanne, Van harte gefeliciteerd. Probeer je verjaardag toch zo feestelijk mogelijk te vieren, dan mis je familie en vrienden niet zo.
Toen ik in het buitenland verbleef had ik ook momenten van heimwee. Dat is normaal. Geniet van de geitjes, mooie vergezichten en je verblijf. En ik blijf regelmatig je blog volgen en reageren.
Groet, Yvonne
Hieperdepiep HOERRAAAHHHHH,
Van harte gefeliciteerd! Heb je cadeautjes gekregen?
Wij zijn inmiddels ondergedompeld door een dik pak sneeuw. Een beetje onwennig zie je iedereen zich verplaatsen door dat witte landschap. Kun jij je waarschijnlijk niets van voorstellen daar in een comfortabel temeratuurtje!?
Enjoy your stay en tot snel horens,
Lfs, Constance
Ha Suzanne,
Had je via Hyves al de felicitaties gestuurd, maar voor de zekerheid ook nog even op je eigen blogsite. Van harte meissie. Realiseer me net dat voor jou de dag er al weer bijna op zit. Hoop dat je er een extra leuke en feestelijke dag van hebt gemaakt.
Jaap
Lieve suzanne, gefeliciteerd met je 19de verjaardag!!! Een hele fijne tijd, ik volg je!! Take care!! Liefs,Anneke
Hoi Suzanne,
Hier dan ook maar een berichtje van je oudjaardag maatje. Top om die verhalen te lezen zo ik vind het allemaal wel heel stoer wat je doet. En wie kan er straks nu zeggen dat er ergens in Nepal een geit rond loopt die jouw naam draagd. Blijf schrijven dan blijven wij met plezier lezen.........
Ha Suzanne, ook langs deze weg nog van harte gefeliciteerd met je 19 jaren!! Hieperdepiep hoera! En ook gefeliciteerd met de geboorte van geitje Suzanne S.
Wat leuk dat je bij zulke gastvrije en aardige families logeert. Klinkt allemaal als een warm nest. Geweldig. Ik hoop dat je je inmiddels beter voelt en weer lekker kan eten. Dat van die motorritten en landschappen klinkt ook helemaal top. Genieten!!
Kus, Jolanda
Hoi Suzanne, leuk om weer wat van je te lezen. Nog gefeliciteerd met je verjaardag, wat leuk dat er nu een geitje rond loopt dat naar jou is vernoemd. Doe voorzichtig met eten, Laurens is net weer terug uur het ziekenhuis na te zijn uitgedroogd. Geniet van alles en tot lees. We zien de foto' 's van zelf wel komen. Groetjes.
En plots was je weg! Afgelopen weekend waren je ouders en Myrthe bij ons (verjaardag vieren van Gioia en Jochem) en toen heb ik even een update gekregen over jouw reiservaringen. Ik had je nog een fijne vakantie willen wensen, maar toen was je 'opeens' vertrokken. Dan maar zo! Net zo leuk eigenlijk....
Jij ook nog gefeliciteerd met je verjaardag! Wel anders he, zo in Verweggistan... En geinig hoor, zo'n geitje op je verjaardag. Tom heeft op zijn verjaardag (in december) een kreeft gekregen. Maar je begrijpt vast wel dat die niet meer zo vrolijk 'in de wei huppelt' ;-).
Geniet van alle nieuwe ervaringen en belevenissen, en deel ze vooral - als de digitale snelweg het toelaat - met je volgers.
Enneh, nog even je Nepalees bijspijkeren. Zometeen hebben ze daar een hele dierentuin met jouw naam ;-). Liefs uit een heeeeel koud Utrecht.
Heb je ze wel laten zien dat sommige meiden met een voetbal kunnen toveren?! L&T reageerden meteen enthou op geitengeboortes:" ik bied 2x 100" ,"400" ( koehandel). Geniet van het kleine!!! Lfs, nas28